Schacknätet njuter av sommarledighet

| | 0 Comment| 18:44

pawns on a chessboard

Categories:

Efter en intensiv säsong full av spännande schackpartier tar Schacknätet nu officiellt sommarledigt. Vi behöver alla lite vila och tid att ladda upp inför kommande utmaningar. Men glöm inte bort att schack är en passion som kan förenas med sommarens avkoppling!

Under tiden vi njuter av våra välförtjänta ledigheter, kan vi ändå ses och spela schack på klubben. Det är dock mer informella träffar och inget formellt schema gäller. Håll dig uppdaterad genom att följa oss på våra sociala kanaler, främst vår Facebookgrupp. Där kan vi samordna spontana möten och diskutera om vi är sugna på lite sommarschack.

Schack är en fantastisk aktivitet som kan spelas var som helst, och vad passar inte bättre än att sätta upp brädet utomhus i skuggan av ett träd eller på en solig strand? Så ta med dig ditt schackbräde och ge dig ut i naturen för att utmana dina vänner eller träffa nya schackentusiaster.

Under tiden Schacknätet är på sommarledighet kan du också använda tiden till att läsa schackböcker, lösa schackpussel eller följa spännande schackturneringar online. Det finns inget bättre sätt att förbättra sina schackkunskaper än att fortsätta lära sig och inspireras under sommarmånaderna.

Så kära schackvänner, låt oss njuta av sommaren och återuppliva våra schackkunskaper på våra egna villkor. Schacknätet återkommer i augusti och vi ser fram emot en ny säsong fylld av spännande partier och gemenskap. Ha en underbar sommar och låt schackandet leva även under ledigheten!