KM 2024Categories:

Varmt välkommen att anmäla dig till Växjö Schackklubbs Klubbmästerskap (KM) 2024! Vi ser fram emot att arrangera en minnesvärd tävling där schackentusiaster får möjlighet att delta och utmana varandra. I år planerar vi att ha två rankinggrupper, där varje deltagare får möta samtliga motståndare. Naturligtvis beror detta på hur många som väljer att delta, och vi hoppas på ett stort engagemang från klubbens medlemmar.

Det är med glädje och stolthet vi kan meddela att året 2024 markerar en fantastisk milstolpe för Växjö Schackklubb, då klubben firar sitt 100-årsjubileum. För att fira detta historiska tillfälle planerar vi att göra Klubbmästerskapet extra speciellt genom att kalla det för Jubileums-KM. Det blir klubben tyngsta tävling under detta jubileumsår, och vi ser fram emot att skapa minnen och upplevelser som kommer att vara en del av klubbens rika historia.

Anmäl dig redan nu för att säkra din plats och vara en del av schackgemenskapen under detta speciella jubileumsår. Vi ser fram emot att få träffa dig över schackbrädet och tillsammans skapa minnen som kommer att vara en del av vårt schackliga arv. Välkommen till en spännande och minnesvärd tävling!

Anmäl dej här: https://member.schack.se/turnering/4370/anmalan

Anmälda spelare: https://member.schack.se/ShowTournamentServlet?id=13640