Fyrklövern färdigspelad – Jonathan, Bengt och Johannes vann sina grupper

Höstens första klubbtävling, Fyrklövern, är nu färdigspelad. Det blev totalt tre grupper, två fyramanna och en med sex spelare.

Grupp 1 vanns av IM Jonathan Westerberg på full pott, det vill säga 3 poäng, före Patrik Lindborg på 2 och FM Tom Rydström på 1 poäng. Grupp 2 var jämn med tre spelare som alla hade 2 poäng. Vann gjorde Bengt Wihlborn, genom fler svarta partier före Mattias Nilsson och Victor Hjerpe, som kom tvåa och trea. Grupp 3 var superjämn och ingen särskiljning kunde skilja ettan och tvåan åt respektive trean och fyran. Lottning fick tillgripas och då vann Johannes Martin före Per-Olof Hartwig. Trea kom Apichai Sukhayanudit före Björn Ottosson. Alla fyra hade 2 poäng var och ettan och tvåan hade fler svarta partier.