Toppresultat i Lilla Elite Hotels Open

Samtidigt som Elite Hotels Open arrangerades i Växjö genomfördes också Lilla Elite Hotels Open för spelare med rating upp till 1600. Tävlingen vanns av Ludvig Morell, Lunds ASK, med 7 poäng över de 8 ronderna. På en finfin delad tredje plats kom Edvin Mossblad, 6 poäng, och på delad femte plats kom  Johannes Martin, 5,5 poäng.

Edvin Mossblad in action. Foto: Lars OA Hedlund

Ywonne Wetterling gjorde sin bästa GP-tävling för säsongen och kom på delad 7:e plats med 5 poäng. På delad 27:a plats kom Leopold Martin med 3,5 poäng. Dessutom kom Oscar Lundberg, som tränar i Växjö, på delad 7:e  plats med 5 poäng.

Edvin Mossblad vann rankinggrupp 2 och Ywonne Wetterling blev bästa veteran. Totalt lockade tävlingen 44 deltagare jämfört med 67 förra året.

Se samtliga resultat i Lilla här: Sluttabell